Balul de absolvire

Balul de absolvire este un moment unic în viața oricărui absolvent, tocmai din acest motiv oferim un eveniment complet organizat până în cel mai mic detaliu, pentru ca tu să te poți bucura de moment, fără nici o altă grijă.

Oferta noastră diferă de la un client la altul și ne putem mula pe orice buget sau cerințe complexe. Creativitatea și entertainmentul sunt punctele noastre forte!

Catering & Băuturi

Bucate atent selecționate pentru o experiență culinară de neuitat. Felurile de mâncare și serviciile adiționale sunt acompaniate de cele mai fine băuturi preparate de barmani profesioniști.

Entertainment

Pentru că suntem tineri iar distracția trebuie să atingă cote maxime, vă pregătim cele mai cool momente speciale în timpul evenimentului.

Foto & Video

Cu toții ne dorim cele mai tari poze pentru Instagram, sau cel mai tare promo pentru Tik-Tok, tocmai din acest motiv suntem foarte atenți la acest aspect.

Tematică și elemente de identitate

Te-ai gândit cum ar fi să participi la o gală Oscar, sau la un eveniment demn de covorul roșu? Exact așa o să arate balul tău de absolvire!

Logistică

Logistica necesară balului tău de absolvire este specialitatea noastră, ne ocupă noi de tot, de la scenă până la ultima lumină arhitecturală.

Consultanță și event planning

Suntem alături de tine din primul moment în care ne cunoaștem, în timpul evenimentului și până atunci când primim tag în pozele voastre.

Festivitatea de absolvire

Festivitatea de absolvire este încununarea anilor de studiu, alături de minunații tăi colegi și de profesorii înțelepți ce te-au călăuzit spre succes.

An de an, pregătim evenimente unice pentru fiecare generație. Știm cât de importantă este festivitatea de absolvire, fie că ești elev, student sau profesor, așa că ne ocupăm noi de amintirile încărcate cu emoția despărțirii

Vestimentație

Roba, toca și eșarfa reprezintă un must-have al festivității de absolvire și te fac să devii un absolvent în adevăratul sens al cuvântului

Foto & Video

Poza pe care o așteaptă toată lumea, cu tine absolvent, trebuie să fie ireproșabilă, tocmai din acest motiv noi ne ocupăm ca această poză să iasă wow!

Articole personalizate

Ce poate fi mai frumos decât un spațiu special destinat festivității tale, în care numele tău și al instituției de învățământ să apară peste tot?

Decorațiuni

Până la urmă este vorba despre un eveniment de gală, fastuos ce merită cele mai spectaculoase decorațiuni, dar de asta ne ocupăm noi!

Logistică

Logistica necesară evenimentului este specialitatea noastră, asigurăm cele mai bune echipamente de scenotehnică pentru un eveniment de vis.

Consultanță și event planning

Totul trebuie să se ridice conform așteptărilor voastre, iar noi suntem alături de voi din primul moment până când se termină evenimentul pentru a ne asigura de bunul mers al festivității.

Albumul de absolvire

Albumul foto de absolvire este reprezentarea amintirilor voastre pe hârtie. Ședința foto reprezintă unul dintre ultimele momente alături de colegi și de prieteni, așa că ne ocupăm ca această ședință să rămână veșnic în amintirea voastră.

Ședința foto, prelucrarea și livrarea produsului finit se întâmplă cât ai clipi, pentru că nu ne dorim să aștepți. Dar nu facem nici un compromis când este vorba de calitate ireproșabilă a finisajelor.

Ședință foto profesională

Ședințele foto sunt unice și cu personalitate. Simte-te ca o adevărată vedetă în cadrul ședinței foto profesionale indoor sau outdoor organizate special pentru tine.

Finisaje

Ne dorim să te bucuri pe viață de acest album. Avem tipografie proprie și control deplin asupra calității, așa că albumele voastre beneficiază de o atenție sporită, mai ales la detaliile ce fac diferența.

Livrare

Primește albumul foto în maximum 30 de zile de la ședința foto, iar pentru că suntem în era tehnologiei oferim pozele și în format digital pe un server dedicat.

Tarife

Cu toții ne dorim ca amintirile voastre să rămână în format fizic mult timp de acum în colo, așa că vă propunem tarife avantajoase pentru orice tip de buget și o varietate de modele pentru albumul de absolvire.

group 1002

Ce spun clienții

Cel mai bun feedback este părerea colegilor voștri mai mari care ne-au fost clienți în anii anteriori. Continuitatea și loialitatea față de clienții noștri ne definește.

Agenţia noastră

Agenția noastră activează de peste 12 ani în piața balurilor de absolvire din mai multe orașe din țară, fiind una dintre puținele agenții de acest tip din România, care activează în mai multe orașe în mod constant și activ. Și ne mândrim cu asta.

12+ ani

De activitate

500+

Evenimente organizate