Dragoș Nicula
În acești ani, indiferent că am fost la pupitrul de DJ sau cu microfonul în mână pe partea de e...
Cristi Ciocan
În echipa Graduation Dream, eu sunt tipul care analizează timeline-uri, contracte, check-list-u...
Elena Rodeanu
Eu sunt cea cu care o să interacționați cel mai des, cea ce va gestiona și va avea grijă ca ori...
Mircea Nicula
Mă bucur că fac parte din unele dintre cele mai importante, frumoase și emoționante evenimente ...

Agenția noastră

Agenția noastră activează de peste 12 ani în piața balurilor de absolvire din mai multe orașe din țară, fiind una dintre puținele agenții de acest tip din România, care activează în mai multe orașe în mod constant și activ. Și ne mândrim cu asta.

Suntem cei mai
CREATIVI

Agenția noastră activeaza de peste 9 ani în piața balurilor de absolvire din mai multe orașe din țară, fiind una dintre puținele agenții de acest tip din România, care activează în mai multe orașe în mod constant și activ. Și ne mândrim cu asta.

Printre orașele în care oferim servicii precum Balul de absolvire, Festivitatea de absolvire sau Albumul de absolvire se numără: Constanța, București, Tulcea, Galați, Brăila, Slobozia sau Călărași.

Întrebări și răspunsuri

Ți-am pregătit o listă de întrebări și răspunsuri ca să te ajutam să ne cunoști mai bine.

Noi suntem aici pentru a vă putea oferi servicii de calitate, consultanță în alegerea acestora și în personalizarea elementelor de identitate ale evenimentului, pe care punem foarte mult accent.
Conceptul Graduation Dream se referă la pasiunea de a organiza evenimente pentru publicul tânăr din România. Fie că vorbim despre balurile de absolvire, festivitățile de absolvire sau orice alt tip de eveniment, mereu o facem cu entuziasm și pasiune, pentru că suntem o echipă tânără, care iubește ceea ce face și care este mereu dedicată nevoilor clienților.
Agenția noastră există din 2012 în piața balurilor de absolvire din mai multe orașe din țară, fiind una dintre puținele agenții de acest tip.
Evenimentele Graduation Dream sunt evenimente unice, evenimente cu personalitate, evenimente menite să exprime ceva, dar cel mai important, care creează amintiri. Dintre clienții noștrii cu prestigiu care ne-au ales de-a lungul timpului fac parte unele dintre cele mai importante instituții de învățământ, de la școli generale, la licee, până la facultăți din județele Constanța, București, Galați, Brăila și Tulcea.
Dar putem organiza evenimente memorabile în orice oraș din România!
Ne poți contacta folosind detaliile din pagina Contact, ne spui de la ce instituție ești, un număr estimativ de viitori absolvenți și stabilim o ședință fizică sau online în care unul dintre colegii noștrii o să vă prezinte oferta și o să vă răspundă la toate întrebările pe care le aveți referitor la aceasta.