Ultima actualizare: 26.10.2024

  1. Introducere

Bine ai venit la Graduation Dream! Ne preocupă protecția datelor tale personale și dorim să te informăm cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm aceste informații. Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu politicile noastre de confidențialitate și practicile descrise aici.

  1. Informații colectate

Informații personale: Pentru a te ajuta să te înregistrezi la evenimentele noastre și să oferim serviciile noastre, putem colecta următoarele tipuri de informații personale:

Numele tău complet

Adresa ta de e-mail

Numărul de telefon

Adresa ta poștală

  1. Scopul colectării datelor

Colectăm informațiile tale personale în scopurile următoare:

Pentru a te înregistra și a-ți oferi serviciile noastre de organizare a festivităților și balurilor de absolvire.

Pentru a comunica cu tine în legătură cu evenimentele noastre, inclusiv confirmarea rezervărilor și notificări referitoare la schimbări de program sau anulări.

Pentru a procesa plățile pentru serviciile noastre.

Pentru a îmbunătăți site-ul nostru și serviciile oferite prin analiza datelor non-personale colectate.

Pentru a respecta cerințele legale aplicabile.

  1. Partajarea informațiilor

Nu vindem, nu închiriem și nu partajăm informațiile tale personale cu terțe părți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a furniza serviciile noastre sau în cazurile prevăzute de lege.

  1. Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm informațiile tale personale. Am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat sau dezvăluirea datelor tale.

  1. Drepturile tale

Ai dreptul de a accesa, corecta sau șterge informațiile tale personale. Pentru a face acest lucru sau pentru orice întrebări legate de datele tale personale, te rugăm să ne contactezi la office@graduationdream.ro.

  1. Actualizări ale politicii

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar data actualizării va fi revizuită în partea de sus a paginii.

  1. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi la office@graduationdream.ro.